Fleuri

jasminum
marrakech
ylang ylang

Dit typisch vrouwelijk parfum werd geconcipieerd tijdens een reis door Marokko met zijn frisse, witte bloemengeuren. Na een bezoek aan het Musée du Parfum in de Médina van Marrakech was duidelijk dat een mix van bittere en zoete Citrus aurantium met witte bloemen zoals Jasminum grandiflorum het hart van een “Fleuri” parfum zouden vormen.

De licht, zoete, bloemige geur van de geel/groene Petitgrain olie zorgt samen met de uit de schil geperste zoet, licht fruitige, appelsienolie voor frisse topnoten. Het hart van “Fleuri” wordt gedragen door de zachte jasmijnolie met zijn zwoel of warm kruidig maar altijd bloemig geurrepertoire en de intense, exotische bloemengeur van YlangYlang die lang aanhoudt en samen een perfecte combinatie vormen. Olibanum, Zeeden en Atlasceder zorgen voor de nodige terpenen en esters om deze fris, fruitige bloemengeuren voldoende vast te houden zodat het een daglang genieten wordt.

Verkrijgbaar als extract of parfum ( 20 tot 30 % concentraat) in 30 of 50 ml hervulbaar flacon  met verstuiver en als eau de toilette ( 5 tot 10 % concentraat) eveneens in 30 of 50 ml flacon met verstuiver.

U kan dit parfum bestellen bij Natuurplus en bij ChéryFaso.

Bij COOPUUR, Veldhoek 33, 9913 Lievegem,  kan u terecht om de geur van het parfum te leren kennen. Maak een afspraak via info@jeausa.eu

Fleuri
Parfumtype