Février

kardamon
ceder februari
wierook

Dit kruidig parfum met houttoetsen dankt zijn naam aan de maand waarin de receptuur afgewerkt werd en zijn definitieve formulering kreeg. Het is het eerste parfum van J’eau Solutions and Academy. 

Naast citrusgeuren vormt de aromatische olie van Kardemom, door stoomdistillatie verkregen uit de zaden, voor een kruidige topnoot.

Zwarte peper en Kruidnagel geven samen met bloemengeuren body als hartnoten en ontplooien zich  door hun zwaarder moleculair gewicht iets later maar houden ook langer aan.

Wierook zorgt voor het kruidig karakter bij de houtige basisnoten waarbij de rode cederolie met zijn balsemieke geur de hoofdrol opeist en alle geuren harmonieus langzaam laat vrijkomen.

Dit op het eerste zicht mannelijk parfum blijkt ook vrouwen sterk te bekoren.

Verkrijgbaar als extract of parfum ( 20 tot 30 % concentraat) in 30 of 50 ml hervulbaar flacon  met verstuiver en als eau de toilette ( 5 tot 10 % concentraat) eveneens in 30 of 50 ml flacon met verstuiver.

U kan dit parfum bestellen bij Natuurplus en bij ChéryFaso.

Bij COOPUUR, Veldhoek 33, 9913 Lievegem,  kan u terecht om de geur van het parfum te leren kennen. Maak een afspraak via info@jeausa.eu

Février, op basis van natuurlijke producten
Parfumtype