Adorant

lavendel
rozen
jasmijn

Dit gourmand parfum beantwoordt perfect aan de huidige trend van zoet, bloemige geuren bij de jonge, moderne vrouw. De zuid Franse  bloemenpracht van de streek rond Grasse met zijn rozen, lavendel en jasmijn wordt gemengd met het zoet van vruchten zoals perzik en peer. Een waar dessert van geuren die doen dromen van rust, nietsdoen en vakantie. Een pluk de dag mentaliteitsgevoel. Verkrijgbaar als extract of parfum ( 20 tot 30 % concentraat) in 30 of 50 ml hervulbaar flacon  met verstuiver en als eau de toilette ( 5 tot 10 % concentraat) eveneens in 30 of 50 ml flacon met verstuiver.

De zoete vruchtengeuren geven een culinaire connotatie aan de vluchtige topnoten in dit cool en aanbiddelijk parfum.

Dit parfum is uniek en duurzaam. De rozen en de lavendel zijn gekweekt op de Veldhoek. Bij Netelvuur werden door stoomdistillatie de gekende rozensynergie- en lavendelsynergieolie verkregen. Zij vormen het hart van dit “Adorant” parfum en geven er een lokale toets aan.

De groene platte peulen van de vanille-orchidee krijgen pas na drogen hun geur. Ze bevatten zwarte zaadjes met een intense, warme, zachte balsemachtige geur die lang houdt.

Een aanrader voor vrouwen die kunnen genieten van het leven.

U kan dit parfum bestellen bij Natuurplus of bij ChéryFaso. Het is momenteel verkrijgbaar in hervulbaar flacon van 50 ml en kost 50 euro.

Bij COOPUUR, Veldhoek 33, 9913 Lievegem,  kan u terecht om de geur van het parfum te leren kennen. Maak een afspraak via info@jeausa.eu

 

Adorant
Parfumtype