handgel

Productfiche NatuurPlus hygiënische handgel.

Werking:
Dankzij de uitgebalanceerde samenstelling van alcohol met plantenextracten, verleent deze hand- en nagelgel een bijzonder hygiënisch comfort aan de intacte huid. De combinatie van etherische olie, hydrolaten en alcohol versterkt de reinigende werking en geeft antimicrobiële eigenschappen. Plantenhydrolaten aangevuld met glycerine neutraliseren de uitdrogende werking van de alcohol en geven de huid een zacht gevoel. De gel laat geen vettig of kleverig laagje achter, bevat natuurlijke extracten met een verfijnde geur die een fris, sensueel en  ontspannend gevoel nalaten. 

Gebruik:
Breng een beetje romige gel in de palm van je hand en wrijf zachtjes in je handen gedurende 10 seconden tot ze spontaan droog zijn. Let vooral op de plaatsen tussen vingers en rond de nagels. Niet naspoelen met water. Het snelle droogproces en doordat er geen water nodig maakt van deze gel het perfecte reinigingsmiddel op elke plaats, in alle omstandigheden.

Veiligheid:
Enkel voor extern gebruik. In geval van contact met ogen of slijmvliezen overvloedig spoelen met zuiver water. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen.

Samenstelling:

Aqua, isopropylalcohol, hydrolaat van tijm, oreganum en tulsi, etherische olie van limoen, tea tree en niaouli, xanthaan. Bevat de allergenen citral, limoneem, linalool en eugenol.

Producent:

NatuurPlus/Aardendwerk CV, Veldhoek 33, 9931 Lievegem.
info@natuurplus.be

Bestellen bij NatuurPlus